Lightning #lightning #shorts #trending #reels #keşfet #şimşekler #up

Bubedu TV Abone Ol

BuBeDu TV YouTube Kanalı


YouTube Abone Ol : https://bit.ly/youtube-bubedutv

Blogger Sitemiz : https://bit.ly/bubedutv-blogger

İletişim : bubeduofficial@gmail.com


Sosyal Medya

https://instagram.com/bubedutv

https://twitter.com/bubedutv

https://facebook.com/bubedutv


Nedir bu BuBeDu?

BuBeDu, sosyal medyada yer alan ve içerik üreten kompleks bir projedir. Başta YouTube, Twitter, Instagram, Facebook olmak üzere sosyal ağlarda içerik üretir. Ayrıca Google'ın Blogger servisinden blog siteleri yayınlar. 


Neler var?

İçeriklerinde hiç bir şekilde +18 yayınlar; pornografi, pedofili, nude(çıplak), adult(yetişkin) ve cinsel içerik barındırmaz. Tüm yaş gruplarına hitap edecek popüler içerikler oluşturur.


BuBeDu ne demek?

Proje 2013 yılından bu yana hayata geçirilmek için üzerinde çalışılan kapsamlı bir projedir ve çıkış noktası "Bu Benim Dünyam" mottosunun ilk hecelerinin birleşiminden olan bir markadır.


Zararlı/Hatalı içerik bildirimi nasıl yapılır?

İçeriklerle alakalı tüm konularda e-posta adresinden bize geri bildirimde bulunabilirsiniz.


Telif hakkı bildirimi nasıl yapılır?

BuBeDu YouTube Kanalı'nda paylaşılan içerikler Creative Commons lisansı içeriklerdir. Yayınlanan içeriklerin telif hakkına bağlı olduğunu düşünüyorsanız bizimle e-posta yoluyla iletişim kurabilirsiniz. YouTube haricindeki sosyal medya hesapları ve web sitelerinde yayınlanan içerikler için aynı şekilde e-posta adresini kullanın.


Amacımız 

BuBeDu internet dünyası ve sosyal medyada kullanıcılara uygun içerikler yayınlayarak kitle oluşturmayı ve daha çok kişiye ulaşmayı amaçlar.


Hedefimiz

Tercih edilen bir marka değeri edinmek.


Neden BuBeDu?

Milenyum itibariyle evlerimize hatta ceplerimize giren sanal alemde her tür içeriğe ulaşmak artık mümkün. Zararlı içeriğe dair bir çok filtre yöntemi olmasına rağmen bu tip içeriklere ulaşmanın da bir çok yöntemi var. Dolayısıyla zararlı içerikleri önlemek git gide zorlaşıyor. Yararlı içeriklere ulaşmaksa çok kolaylaşmasına rağmen bu içeriklerin içinde yanlış bilgilerde olabiliyor. BuBeDu hiç bir içeriğinde +18 olarak ifade edilen zararlı içerik barındırmıyor. Ayrıca yararlı içeriklerden de anlış bilgileri süzerek size ulaştırmayı hedefliyor. Gün geçtikçe büyüyen bu platformda her zaman size uygun ve içiniz rahatlatacak içerikler üretilmeye çalışılıyor.

Ayrıca BuBeDu interaktif çalışan bir proje olmayıda hedefler. Bu nedenle paylaşılması ve kitlelere ulaştırılması adına kendi içeriklerinizi de bize gönderebilirsiniz.


Reklam ve iş birliği var mı?

Evet var. Reklam ve işbirliği için proje içerisinde ayrı bir çalışma mevcut. Bu çalışmalar tüm analizler yapıldıktan sonra sunulacaktır.



Etiketler/Hashtags/Metatags :

#youtube #channel #short #video #reels #trending #bubedu #bubedutv #new #yeni #hot #kanal #abone #ol #aboneol #subscribe #trend #keşfet #discover #tube #google #twitter #instagram #facebook #blog #vlog #pinterest #website #internet #play #apple #store #app #game #nature #funny #gag #komik #komedi #popular #popüler #music #müzik #reddit #platform #food #drink #bilgi #phone #telefon #bilgisayar #pc #laptop #computer #feel #trap #remix #mood #kids #çocuk #picture #image #tarih #sanat #yemek #art #project #proje #how #howto #nasıl #kullanmak #yapmak #list #liste #ncs #most #up #en #yukarı #keşfet #100k #200k #300k #400k #500k #600k #700k #800k #900k #1m #2m #3m #4m #5m #tiktok #kwai #snapchat #snap #whatsapp #wp #wordpress #site 




Yorum Gönder

0 Yorumlar